Ove stranice koriste Flash Player. Ukoliko ne vidite animaciju umjesto ovog teksta, potrebno je instalirati noviju verziju Flash playera.

HRVATSKA PRIČA

Životna prekretnica, mladi bračni par, novostečeni uspjeh i odluka koja može sve promijeniti...

Između Sonje i Marina, koji naizgled dobro žive, postoji mučan problem koji stvara barijeru među njima, te oboje gube kontrolu. Sonja nazire da su okovi problema u kojem su se našli, zajedničkih planova i tuđih uplitanja u njihov život, - prepreka nekoj drukčijoj, a možda samo njezinoj vizuri...

SRPSKA PRIČA

Nakon pokušaja samoubojstva, trudna žena završava u bolnici gdje sreće čudna čovjeka...

Majka dovozi kćer u hitnu službu. Kći je u drugom stanju i pokušala je samoubojstvo kada je saznala da joj je mladić ubijen. U bolničkoj sobi, slučajno sazna da je čovjek pored kojeg leži, ubojica njenog mladića. Milena donosi odluku da se osveti, time i sama postaje ubojica i napušta bolnicu bez osjećaja krivnje. Ubojstvo bez grižnje savjesti, u okruženju lišenom duhovnosti, u svijetu površnosti i pseudovrijednosti.

BOSANSKA PRIČA

Žena krije od svog dečka da je u drugom stanju, jer ima druge planove u životu.

Haris je zaljubljen u nizozemku Heder, službenicu Europske komisije u Sarajevu. Heder misli da voli Harisa ali kada sazna da je u drugom stanju, donosi racionalnu odluku da prekine trudnoću. Priča preispituje sukob izmedju Harisove duboke emocionalne vezanosti i Hederine ljubavne igre, koja samo u nekim trenucima izlazi iz okvira pukog erotskog užitka.

MAKEDONSKA PRIČA

Nekadašnjoj narkomanki liječnici priopćavaju da je uprava bolnice odlučila oduzeti joj dijete koje treba roditi...

Irenu, mladu ženu u zadnjim danima trudnoće, liječnici obavijeste da će joj nakon poroda oduzeti dijete, jer se kao nezaposlena majka i bivša narkomanka nije sposobna brinuti o sebi i bebi. Dok Irena odbija potpisati pristanak za usvajanje, ukaže joj se prilika da svome djetetu pruži život u blagostanju.

SLOVENSKA PRIČA

Mlada časna sestra u samostanu ostaje u drugom stanju. Tehnički, nije zgriješila, ali trudnoća kod časnih sestara ne dolazi u obzir i ona mora otići. Sestra Magdalena, sada samo Lena, nađe se bez odore na cesti.

Časne sestre imaju problem. Sestra Magdalena odlučila je bezgrešno začeti: naručila je "uradi sam" komplet od banke sperme na Internetu. Tehnički, nije zgriješila, ali trudnoća kod časnih sestara ne dolazi u obzir i ona mora otići. Sestra Magdalena, sada samo Lena, nađe se bez odore na cesti.